Inspiráció és tippek

Zuhanykabinok a kényelmesebb zuhanyzáshoz

Nem számít, mennyi időt tölt a fürdőszobában, mindig kellemesen kell éreznie magát, hogy pihenjen és lazítson.

Hogyan válasszuk ki a zuhanykabint

A fürdőszoba mérete fontos kritérium a megfelelő zuhanykabin kiválasztásához. Ha a méret lehetővé teszi, ajánlott egy tágas zuhanykabint választani, hogy kényelmesen érezze magát zuhanyzás közben. Kisebb fürdőszobákhoz az erre a célra tervezett megoldásokat javasoljuk, mivel az ilyen zuhanykabinok értékes helyet takarítanak meg, miközben elegendő kényelmet biztosítanak.

Ezenkívül gondolnia kell a fürdőszoba elrendezésére, és válassza ki a hagyományos negyedköríves vagy négyzet alakú burkolatot, a zuhanyfalat vagy a keret nélküli zuhanykabint.

 

Zuhanytálcával, vagy közvetlenül a burkolaton?

A hagyományos zuhanykabinokat zuhanytálcákkal kombinálják – azzal az előnnyel, hogy ehhez nincs szükség padlóadaptációra. Másrészt a zuhanyfalak közvetlenül a padlóra helyezhetők – ebben az esetben nem szabad elfelejteni a zuhanycsatornát, amelyet megfelelően el kell helyezni , hogy megakadályozzák a víz elárasztását a fürdőszobában.

Tippjeink:

A Nion zuhanykabin, az idei újdonság, elérhető négyzet és a negyedköríves változatban.

6 mm-es biztonsági üvegből készül, JIKA Perla GLASS felületkezeléssel, hogy a karbantartás egyszerű legyen. Az esetleges padló egyenetlenségének ellensúlyozására 15 mm-es profilkompenzáció áll rendelkezésre. Ezenkívül van egy hagyományos változat átlátszó üveggel vagy “artic” design üveggel.

A kis és keskeny fürdőszobákhoz jól illeszkedik az aszimmetrikus Tigo zuhanykabin, amely 80×100 cm-es méreteinek köszönhetően elegendő kényelmet biztosít. Csakúgy, mint más zuhanykabinok, Jika Perla GLASS felületkezeléssel rendelkezik.

A tágasabb fürdőszobák számára vonzó a négyzet alakú Lyra Plus zuhanykabin. Választhat a hagyományos átlátszó üveg opció vagy a matt fehér csíkokkal rendelkező verzió közül.

A zuhanyfalak egyre népszerűbbek a felhasználók körében. A tiszta zuhanyfalak naprakész és egyedi megjelenést biztosítanak. A speciális üvegfalak sokféleképpen kombinálhatók, hogy a zuhanykabin tökéletesen illeszkedjen a fürdőszobában rendelkezésre álló helyhez.