Inspiráció és tippek

Tippek a kis és nagy fürdőszobák átalakításához

A fürdőszoba az egyik leggyakrabban felújított helyiség a házban. Íme néhány tipp kisebb és nagyobb változtatásokhoz, amelyek új külsőt kölcsönöznek a fürdőszobádnak.

A felújítási folyamat megkezdése előtt el kell döntened, hogy milyen stílusú fürdőszobát szeretnél. Számos lehetőség közül választhatsz, például Provence, modern minimál vagy esetleg természetes hatású. Ehhez igazodva ezután kiválaszthatod az ehhez illő fürdőszobai berendezéseket. Azt is fontos eldöntened, hogy kádat vagy zuhanyzót szeretnél beépíteni.

Felújítás

A dizájner zuhanyzó lenne az első javaslatunk egy új, időtálló fürdőszobába. Aki kedveli az aktuális trendeket, annak remek választásnak bizonyulhat az elegáns és légies megoldás, a walk-in zuhanyzó.

Ha bizonytalan vagy, hogy kádat vagy zuhanykabint vásárolj, akkor a tökéletes kialakítást a kombinált kád/zuhanyzó és paraván formájában találhatod meg. A tágas Cubito fürdőkádban kényelmesen hátradőlhetsz és pihenhetsz. A hozzá tartozó paraván pedig két különböző hosszúságban kapható, így minden igényt kielégíthetsz velük.

Feltétlenül gondolj a tárolóhelyekre is, amelyből egy fürdőszobában rengetegre van szükség.

Az idők változnak, az intelligens technológiák már a fürdőszobákba is beköltöznek.
A WC már nem csak egy alapvető része minden fürdőszobának, hanem számos funkcióval rendelkező dizájnelem is. Az öblítőperem nélküli WC-k magas szintű higiéniát biztosítanak és kiváló választásnak bizonyulnak egy új mosdóba.

Kisebb változtatások

Ha nem tervezel teljes felújítást, de szeretnéd feldobni a fürdőszobádat, akkor kezdd a fürdőszobai kiegészítőkkel. Ezek közé tartoznak a törülközőtartók és akasztók, kosarak és szappantartók, polcok, fogantyúk és ehhez hasonlók. A kínálat bőséges és a tiéd a döntés!

Mindig tartsd azonban szem előtt az összképet. Bármilyen stílusért is dobban meg a szíved, célszerű ugyanabból a szériából választani a fürdőszobai kiegészítőket, hogy fürdőszobád hangulatos és egységes megjelenésű maradjon.