Inspiráció és tippek

Fürdőszobák fa dekorációval – elegancia és egy csipetnyi természet

A fürdőszoba megjelenése legalább olyan fontos, mint annak praktikussága. A formatervezés területén a fa dekoráció már hosszú idők óta nagyon népszerű. Melegséget kölcsönöz a fürdőszobának, ugyanakkor szinte bármilyen stílushoz illik.

A fa anyagot többféleképpen is beépíthetjük fürdőszobánkba: használhatunk például fa utánzatú fal- és padlólapokat, rusztikus fürdőszobabútorokat vagy természetes hatású kiegészítőket.

A fürdőszobabútorok jellemzői

Ha fürdőszobabútor vásárlását fontolgatjuk, mindig olyan termékeket vásároljunk, melyeket nedves környezetben való használatra terveztek. A Jika által használt HPL felületű bútorok megfelelnek ennek a követelménynek. A nedvességállóságot a PUR ragasztóval ragasztott ABS élek is támogatják, melyek a mechanikai sérülésekkel szemben is rendkívül ellenállóak.

Elegáns tölgy

A Cubito fürdőszobabútor-sorozat kellemes tölgyfa dekorral készül, amely jellegzetes szemcseszerkezetével a tömör fa benyomását kelti. Az elegáns, egyszerű design időtálló, valamint a rusztikus stílus kedvelőinek és a minimalizmus rajongóinak egyaránt elnyeri tetszését.

Kellemes kőris

A Mio-N fürdőszobabútor-sorozat kőrisfa dekorral készül, amely a valódi fa érzetét kelti. A lágy, kellemes fénye pihentető hangulatot teremt minden fürdőszobában. A harmonikus kialakítást a fogantyúk nélküli push-to-open rendszer is fokozza.

A JIKA Deep fürdőszobabútor-sorozat szintén kőrisfa dekorral készül. A dizájnos alumínium fogantyúkkal ellátott egyszerű szekrények tökéletesen kombinálhatók más fürdőszobai berendezésekkel. A termékcsaládban magas szekrények és mosdószekrények egyaránt megtalálhatók, hogy elegendő tárolóhelyet biztosítsanak az összes piperecikknek és egyéb fürdőszobai kellékeknek.