Inspiráció és tippek

A fehér színnel nem hibázhat a fürdőszobában

Cikkünkből megtudhatja hogyan alakíthatja át fürdőszobáját kellemes harmonikus hellyé, ahol öröm kezdeni és zárni a napot. A helyiség színe alapvetően befolyásolja hangulatunkat. A fehér örök sláger, de milyen színekkel érdemes kombinálni?

Hogyan kombináljuk a fehér színt?

Letisztultsága, és sokoldalúsága miatt a fehér szín szinte bármilyen berendezési tárggyal kombinálható. Ha például fehér bútorokat és szanitereket választ, akkor sötétebb tónusú csempe és a padlólap is kerülhet a fürdőszobájába.

 

Ha fürdőszobája kicsi feltétlenül javasoljuk a világos színek használatát, a bézstől, a szürkéig. Ha nem szeretné, hogy a helyiség túl hidegnek tűnjön, válasszon meleg tónusú csempét és padlólapot. Fontos az egymással harmonizáló berendezési tárgyak, szaniterek kiválasztása. Például a mosdó kerek élei, vagy vékony falai is különleges hangulatot kölcsönözhetnek fürdőszobájának.

 

Ha merészebb színeket szeretne alkalmazni, kombinálhatja a fehér szanitereket és bútorokat a sötétebb tónusokkal. Például: jól fest a fehér, ha minimalista stílusú csempékkel kombinálják, beton díszítéssel, vagy játékos mozaikkal.

Sötét tónusú színek a fürdőszobában

A fehér szín alkalmazásával világosabbá, tágasabbá teheti fürdőszobáját, ezért kis helyiségekhez különösen ajánlott. Ha ki akarja emelni fürdőszobája stílusát koncentráljon egyetlen

berendezési tárgyra, amely uralni fogja a helyiséget. Ilyen például a „Džber” deszkás polccal ellátott kád, amely a JIKA ART projekt vívmánya.

A fehér, sötétebb színnel társítva

Az új Deep by Jika bútorok egyszerű, időtálló dizájnnal, letisztult vonalakkal és elegáns alumínium fogantyúkkal rendelkeznek. Tökéletesen kombiálhatók merészebb színekkel.

A kényelmes Mio-N mosdó hagyományos fehér színben, fényes felületekkel szokatlan kombinációban pompázik a merész bordeaux-i vörös mozaikokkal.