A Tigo Bathroom sorozat a JIKA-tól, egyedülálló megoldás kis és nem túl kicsi fürdőszobákhoz

A Tigo Bathroom sorozat a JIKA-tól, egyedülálló megoldás kis és nem túl kicsi fürdőszobákhoz

Michal Janků tervezte, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a nagyon kis fürdőszobából. Játékos megjelenésével megoldja a tér gyakorlati használatát, harmóniát és kényeztető érzést kelt.

A Tigo sorozat megkülönböztethető tartós elemeivel, valamint a karbantartás minőségével és egyszerűségével.
Rengeteg kis előregyártott fürdőszobát, amely az európai lakótelepeken meglehetősen gyakori, várja a szükséges újjáépítést. Miután elkezdte rekonstruálni a fürdőszobát, fel kell ismernie, hogy a fürdőszoba nem csak egy mosókonyha és egy raktár a tisztítószerek tárolására. Hasonlóképpen más helyiségek, a fürdőszoba egy élő része a lakásnak, ahol sok időt töltünk. A JIKA Tigo gyűjtemény ügyesen foglalkozik minden méretü térrel. Például a legtöbb előre gyártott fürdőszoba nem teszi lehetővé a WC és a mosdó kombinációját egy helyiségbe. A Tigo sorozat a legrövidebb WC-kombinációt és praktikus mosdót kínál szekrénykészletekkel.        

A modern trend a WC-t és a fürdőszobát kombinálja. Ezért a fürdőszoba és a  WC összekapcsolása hasznos lehet, ha a WC nem tartalmaz kis mosdót.A kád és a zuhanykabin közötti választás a legelterjedtebb dilemma a felújítások során. Michal Janků, a JIKA építészeti és tervezési vezetője egy ergonomikus kialakítású fürdőkádat tervezett, amelyet praktikus kádparavánnal egészített ki, így megbirkózhatott ezzel a korláttal. A Tigo fürdőkád tehát kifinomult kompromisszum a kád és a zuhanyzó között a kis és nem túl tágas fürdőszobákban.

A Tigo aszimmetrikus zuhanytálcának köszönhetően még egy kis fürdőszobában is kényelmesen élvezheti a zuhanyzást. A 80 x 100 cm-es egyedülálló méret az optimális megoldás a keskeny és hosszú fürdőszobafelületek kihasználására, amelyeket nem lehet újjáépíteni. A zuhanytálca kerámia tálca Antislip funkcióval vagy klasszikus, sima felületekkel van ellátva. A JIKA kétfajta üveg, azaz átlátszó vagy sarkvidéki választékot kínál, amelyen csak a test sziluettje látható. A JIKA perla Glass könnyű karbantartást tesz lehetővé. Az aszimmetrikus Tigo mosdó a fürdőszobát díszíti, miközben további tárolóhelyet biztosít.

A mosdó nem sok helyet foglal el a fürdőszobában, és 65, 80 és 100 cm szélességben, és csak 38,5 cm mélységben kapható. A nagyméretű kerámiatest, még a keskeny fürdőszobában is sok kényelmet kínál.
A mosdókagyló kiegészíthető polccal vagy szekrénnyel, vagy praktikus fogantyúval a törülközők számára. A szekrényeket négy színben elérhetőek:krém, fehér és krém / fehér színben, vagy a markánsabb mokka. Számos fürdőszoba szekrény kombinálható közepes vagy magas szekrénnyel, amely megteremti az új fürdőszoba innovatív designját.

Inspiráció