Cube, autentikus szimmetria

Cube, autentikus szimmetria

A Cube fürdőszobai sorozat a kortárs trendeket tükrözi: a bútorok letisztultsága, négyszögletes formavilága és egy észrevehető mosdó sima polccal. Az egyszerűség szépsége, elérhető.

Azonban kicsi, a Cube gyűjtemény vonzó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek készen állnak a fürdőszobai funkcionalitás növelésére. Az első megemlítésre kerülő a kerámia, hiszen az alsószekrénnyel öt szélességi méretben (45-65 cm-nél) elérhetőek, két fajta színben, fehér lakkozással vagy az elegáns sötét tölgy díszítéssel. A tárolóhelyet egymás fölött elhelyezett, közepes magasságú, vagy egymás mellé helyezett, vagy teljesen kihúzható fiókokkal szerelik fel. A Cube mosdókagyló mérete 43 vagy 34 cm lehet, a csaptelep elhelyezésétől függően, akár a hátsó oldalon, akár a mosdókagyló oldalán. A mosdó típusának megfelelően kiválaszthatja az alsószekrényt egy fiókkal vagy egy szabványos ajtóval, akár a fehér vagy a tölgy színben. A Cube alsószekrények fiókjai jó minőségű csuklópántokkal vannak ellátva, amelyeket 20 000 ciklusra teszteltek.

A Cube mosdókagyló, előnye az 1 + 1-es csomagban, az alsószekrénnyel együtt, egy dobozba csomagolva, amely egyszerre egyszerűsíti a szállítást és jelentős kedvezményt biztosít.

Tovább kombinálható a Cube-készlet a megjelölt Clear sorozat tükreivel, ez alapvetően szélesíti a fürdőszoba méretének optikai érzetét.

Inspiráció