Inspiráció és tippek

Lyra Plus már perem nélküli technológiával is

Lyra Plus kollekciónk olyan új termékcsaláddal rendelkezik, amely a legkorszerűbb technológiát kínálja. A perem nélküli fali WC-k mellett ezzel a kivitellel a kombi-WC is rendelkezik.

Perem nélküli wc-k

 

Bár a perem nélküli kialakítás évek óta létezik, vannak, akik még nem ismerik a technológiát. fontos tudni, hogy a perem nélküli wc-k garantálják a csésze egyenletes öblítését, anélkül, hogy bármiféle eloszlást segítő él lenne a csészében.

Környezettudatosság és takarékosság

 

 

Manapság a legtöbb wc 3-4,5 liter vizet használ fel öblítésenként. Ugyanakkor egyre nagyobb hangsúly kerül a fogyasztás optimalizálására, amellyel nem csak vízet, pénzt is megtakarítunk.

 

Tökéletes tisztaság, könnyű karbantartás

 

 

A peremnélküli wc-k kialakítása révén a csésze felső része könnyen hozzáférhető, a formája pedig távol tartja a szennyeződéseket és a baktériumokat. ezért a tisztítása könnyebb, mint valaha.

Számos wc-nk teljesíti a legmagasabb higiéniai követelményeket

 

A Jika perem nélküli termékcsalád palettája rendkívül széles. Fali WC-ink elérhetőek a Mio, a Lyra Plus és a Dino kollekciókban. Vásárlóink számos változatból választhatnak. Kínálatunkban higiénikus és víztakarékos termékek állnak rendelkezésére.

Az új párosítás: Lyra Plus, perem nélküli technológiával

 

 

A WC-k formái tökéletesen alkalmazkodnak az adott termékcsaládhoz, legyen szó akár a hagyományosan ívelt, vagy a szögletes mosdókról, avagy a Lyra plus VIVA bútorokról.

A design mellett a tisztaság is fontos, ezek a termékek teljesítik a higiéniai kihívásokat is.

 

Lyra Plus – népszerű választás, nemcsak a hosszú élettartam miatt

 

 

A hagyományos kivitelű, nyitott peremes WC-k rendelkeznek függőleges vagy vízszintes lefolyóval és 42 cm-es ülőmagassággal.

A lakosság átlagmagasságának növekedése inspirálta WC-ink 45 centiméteres ülőmagasságát. Kényelmet és komfortot biztosít.