Inspiráció és tippek

Új csaptelep-kollekció

Csaptelep-kínálatunkat új design termékekkel bővítettük.

A Jika márka kínálatában már régóta szerepelnek különféle komplett fürdőszobák. A csaptelepek portfóliója nemrég jelentősen kibővült. Ősztől kezdve tíz különféle kollekció közül lehet választani. Mindegyik megfelel az ilyen típusú árukkal szemben támasztott modern követelményeknek. Legyen az gyengéd vízkezelés, változatos formák és gazdag funkcionalitás .

Csaptelep katalógusunkban minden készlethez komplett ajánlat található.

Mire is kell legelőször odafigyelni?  Alacsonyabb vízfogyasztás minden minőségi csapteleppel szemben támasztott alapvető követelmény. Ezeket a tulajdonságokat a perlátor biztosítja, amely módosítja a vízsugár formáját, levegőt kever a vízbe, így védi a természetet és csökkenti a vízszámlát. A új Cube, Lyra Smart és Talas divatos csaptelepeknél a mosdó-  és mosogató-csaptelepekhez különféle áramlási sebességet biztosító perlátor választható. Magától értetődő dolog, hogy a perlátor anyaga megakadályozza a vízkő lerakódását és így nincs szükség fáradtságos tisztításra.

Egy másik fontos alkatrész a kerámiabetét. Ennek feladata a hideg- és a melegvíz összekeverése és kiengedése a csaptelep kifolyóján át. A Jika csaptelepei kiváló minőségű kerámiabetétekkel vannak felszerelve.

Mio Style

 

 

 

 

A múlt év újdonsága, a Mio-N fürdőszoba-sorozat az ehhez a családhoz  javasolt Mio Style csaptelepek másik változatával bővült.

Az összes típus tökéletesen kiegészíti a mosdókba, bútorokba és WC-kbe tervezett sorozat minimalista dizájnját, kellemes és praktikus formákat és kezelőkarokat kínál.

A tökéletesen lekerekített rúd alakú kar nagyon praktikus megoldás, mivel a víz nem tapad hozzá.

A különböző típusú csaptelepek közül 368 mm-es magasságával ez a sorozat kínálja mosdókhoz a legmagasabb álló keverőcsapot.

Cube

 

 

 

 

A Cube elnevezésű, bútorba építhető mosdócsalád népszerű termékei most alkalmas kiegészítőkkel bővültek.

Újabban saját fürdőszobai csaptelep-családot és egy konyhai csaptelepet is kínálnak. A klasszikus hengerded test szögletes karral és egy kifolyóval egészül ki.

Ez a tiszta formákban tapasztalható aktuális trendekkel alkot egységes képet.

Lyra Smart

 

 

 

 

A Lyra Plus családnak két mosdóváltozata van. A klasszikus lekerekített alakot egyensúlyba hozza a szögletes Lyra Plus Viva mosdókagyló, amely a családnak  modern kinézetet kölcsönöz.

A Lyra Smart család  folytatja  ezt a trendet az aktuális geometriai stílussal szembeni még magasabb követelmények javára, amely a csaptest és a kar vonalával kapcsolatos általános benyomást lágyabbá teszi.

Másfelől, a kerek mosdókagylók esetében a lágy vonalat hagyományosan tradicionális sziluettek emelik ki.

Talas Trendy

 

 

 

 

A népszerű Talas család  átalakuláson ment át és új Talas Trendy lépett a helyére.

Megmaradt a kifinomult lapos kézikar, és ezt egészíti ki egy új robosztus csaptest.

Ezzel egy tiszta kialakítású, az összes mosdókagylóhoz gyönyörűen illeszkedő csaptelep jött létre.

A csaptelep garantálja az 5 liter/perc áramlási sebességet és különféle átfolyási mennyiségű perlátorok választhatóak hozzá.