Inspiráció és tippek

Megoldások panelházak kis fürdőszobáihoz

Kisméretű, ám mégis komfortos, előregyártott fürdőszoba! Vagy miként lehet megoldani, hogy legyen elég hely a mosógépnek, kádnak, nagyméretű mosdónak, zuhanynak és más fürdőszobai felszerelésnek.

A nagy mosdóval és mosógéppel ellátott fürdőszobában rengeteg hely is lehet. Önnek mindössze a megfelelő döntést kell meghoznia. A Tigo család  mosdói mindössze 38,5 cm mélyek és rengeteg értékes helyet takarítanak meg. Ráadásul, a mosógép fölé keskeny szekrényeket is be lehet helyezni és a kíváncsi szemek elől elzárhat mindent, amit csak akar.

Egy kis fürdőszobában minden centiméter számít. A legrövidebb, alig 62 cm mély Tigo kombi-WC-nek  és a 65 cm széles Tigo mosdónak köszönhetően még több helyet biztosíthat magának és nem érzi szűkösnek a teret. A mosdó feletti tükrösszekrényt  törölközőtartó szekrényként használhatja, és közvetlenül mellé helyezhet egy magas szekrényt az összes kozmetikai szükségleti cikkeinek. Egy fürdőkád (120 x 80 cm) zuhannyal nemcsak az idősebb generáció számára tökéletes választás.

A Tigo családdal  mosógépet is elhelyezhet az átjáró vagy a konyha helyett egy előregyártott fürdőszobában. Mindössze annyit kell tennie, hogy a mosdót kicseréli egy kétajtós szekrényre szerelt Tigo mosdóval (45 cm) és a zuhanyt kiegészíti egy Deep by Jika fürdőkáddal. Tegyen e mellé egy kombi-WC-t (62 cm) vagy egy Tigo fali WC-t, és kész a mosógép helye, amely fölé egy keskeny szekrény is elfér.