Inspiráció és tippek

Fürdőszoba felújítás a Jika márka kereteiben

A verseny győztesének 700 ezer Ft költségvetéssel felújítottuk fürdőszobáját, így a korábban sötét helyiséget egy tágas és világos hellyé alakítottuk át, amelyet a Cubito Pure sorozat egyszerűsége és időtlen jellege ural.

Fürdőszoba történet

Eredetileg a fürdőszobát sötét fali csempékkel burkolták. A belső térben elhelyezkedő csövek csúnyanak tűntek, így tönkretéve a kellemes légkört, amelynek minden fürdőszoba részét kell képeznie. A tárolóhelyek hiánya miatt a fürdőszoba kaotikusnak tűnt és nem volt hely. A fürdőszoba ezért nemcsak új kialakítást, hanem a funkcionalitás és a kényelem terén is fontos változásokat igényelt.

Új, kényelmes és időtálló fürdőszoba

A felújítás fő célja az volt, hogy világosabb és optikailag nagyobb teret teremtsen, hogy minden családtag jól érezze magát. A sötét fali csempéket fényesek helyettesítették, a fürdőkádat egy zuhanyzóajtó váltotta fel, amely dekorációval rendelkezik, hogy biztosítsa a magánéletet zuhanyzás közben. A fürdőszoba stílusát egy egyszerű mosdókagyló hangsúlyozza alsószekrénnyel kombinálva, hogy elrejtse az összes lényeges dolgot, míg a fényes dekoráció tágas és tiszta légkört idéz elő.

A fürdőszobai bútorok kiválasztását az a törekvés hajtotta, hogy a szoba nagyobbnak tűnjön, biztosítsa a praktikusságot, az egyszerűséget és a modern kialakítást, hogy tulajdonosok pihenjenek és élvezzék az itt töltött idejüket.

Az eredeti régi és csúnya tükröt egy modern és egyszerű Clear tükör váltotta fel, amelyet természetes LED-es megvilágítás egészített ki, különösen alkalmas korlátozott nappali fényű fürdőszobákhoz.

Ennek a térnek a tökéletes és integrált megjelenését egyszerű kiegészítők támogatják, amelyek hozzájárulnak az új fürdőszoba teljes körű karcsú kialakításához.