Inspiráció és tippek

Fürdőszoba bútor hírek

2021-re két új, pompázatos terméket fejlesztettünk ki a fürdőszobai bútor szegmensben. Ami a „Mio” sorozatot illeti, új mosdó szettel rukkoltunk elő, a „Deep by Jika” sorozatba pedig új mosdó + alsószekrényes bútorokat illesztettünk be.

Mio mosdó szettek és bútorlapok

A Mio fürdőszoba kollekcióban olyan bútor megoldások vannak, amelyek tökéletesen illeszkednek a szabvány mosdókhoz, mégis megtartva a bőséges tároló helyeket.

A mosdó szettek két magasságban (61 cm és 76 cm) állnak rendelkezésre, kék-két fiókkal mindkét változat esetében. Mindegyik a praktikus ún. „push-to-open”, azaz nyomásra nyíló fiókkal van felszerelve. A bútor rendelhető hagyományos fehér- valamint fényes előlappal, vagy a kőrisfa keményfa textúráját és mélységét idéző utánozhatatlan fadekorral.

A mosdó szettek kombinálhatók bútorlappal, amelyek már eleve kivágottak a mosdókagyló behelyezéséhez, de e nélkül is rendelhetők. Ez utóbbi ideális lehet akár tároló felületnek is.

Két mosdó szett egymás mellé szerelésével bőséges polcfelület és tároló hely alakítható ki. A mosdók melletti felület praktikusan használható ki, a négy fiók pedig elegendő tároló helyet biztosít a napi szinten használt piperecikkeknek, például törülközők, hajszárító számára.

A mosdótartólapok felülete HPL = erősített rétegelt lemez.
A HPL felület a következőket biztosítja:

1) maximális karcállóság

2) maximális vízállóság

3) a HPL 0,8 mm-es vastagságának köszönhetően erős
és kompakt kapcsolatot alkot az ABS élszalaggal

4) az ABS élszalag biztosítja a bútor élének nagy mechanikai tartósságát,
emellett kiemelten esztétikus

5) az ABS élszalagok PUR ragasztóval ragasztva

Folyamatos vízbe mártással tesztelve. 30 nap elteltével a próbadarab és az élfólia nem mutattak változást a víz hatására. A mosdótartólapok és az alsószekrények mosdótálakhoz alkalmasak.

Deep by Jika mosdó - bútor szettek

A kerekített sarkokkal rendelkező egydarabos bútorokon kívül, a Deep by Jika kollekció mostantól bútorzattal kombinált mosdók trendi fürdőszoba szettjeit kínálja. Ezek három szélességben rendelhetők: 55, 65 és 80 cm. A bútor két színben rendelhető, egyszer hagyományos fehér színű, félig fényes felülettel és bútorlap korpusszal, másodszor kőrisfa fadekorral.

 

A trendi mosdó szett beszerelése nagyon könnyű, pusztán szilikon alapú ragasztóval szükséges felragasztani lyukak furkálása nélkül. A korpusz 3D beállítási rendszerrel rendelkezik a falra függesztéshez, amellyel ideálisan helyzetbe igazítható. A fiókok puha nyílást és záródást biztosító Hettich sínrendszerrel vannak felszerelve. Szabvány kivágás is van a lefolyó szifonnak kialakítva a legfelső fiókban.

 

A mosdó+bútor kombináción kívül, ennek a szettnek a legújabb változata a magas szekrénnyel felszerelt szett.