[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

Garanciális szerviz

Garanciális feltételek  :

Ha az adott termékhez nincs mellékelve külön jótállási jegy, akkor a termékre a rajta feltüntetett garanciális idő vonatkozik.

  1. Az ügyfél (vásárló, beszerelő vállalat vagy az árucikk végső tulajdonosa) az üzletben való átvételkor és a beszerelés előtt meg kell, hogy vizsgálja a megvásárolt árucikket. A nyilvánvaló hibával rendelkező, illetve nem megfelelő színű beszerelt termékek esetében a visszatérítési igényt nem tudjuk elfogadni.
  2. A garancia nem terjed ki a termék azon sérüléseire, amelyeket az ügyfél okozott- szállítás során, a termék nem előfrásszerű mozgatásakor vagy tárolásakor, nem előífrásszerű beszerelésekor, valamint a termék nemelőírásszerű használata, ápolása vagy karbantartása révén -, nem terjed továbbá ki a termék bármiféle ezekből adódó szennyeződésére.
  3. Fürdőkádakat, zuhanytálcákat úgy kell beszerelni, hogy tokozatukból felfelé eltávolíthatók legyenek. A fenti irányelv figyelmen kívül hagyása esetén a burkolatban, csempézésben, illetve falakban keletkezett sérülésekkel kapcsolatos költségeket a LAUFEN CZ nem téríti meg.
  4. A termékek tisztításához kizárólag megfelelő tisztftószerek használhatók.
  5. Az ügyfél az összes visszavételi eljárást azzal az értékesítési egységgel (terjesztővel) kell, hogy lebonyolít sa, amelytől a terméket vásárolta.
  6. A garanciális időszak akkor kezdődik, amikorra az ügyfél elfogadja a termék kiszállítását (ennek időpontját az értékesífeltünteti a jelen dokumentumon). Ha a megvásárolt árucikket nem a terjesztő (értékesítő), hanem más vállalat vagy más arra jogosult személy szereli be vagy helyezi üzembe, akkor a garanciális időszak a termék üzembe helyezésének napján kezdődik, feltéve, hogy az ügyfél a beszerelést az elfogadott kiszállítási naptól számított három héten belüli időpontra rendeli meg.
  7. Semmiféle visszavételi igényt nem fogadunk el a vásárlást igazoló eredeti dokumentumok vagy a jelen garan ciadokumentum nélkül.

Megjegyzés: Egyéb, a táblázatban nem szereplő termékre a garancia két év.


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]