[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

Csaptelepek - minőség az elkövetkező évekre

A jól megválasztott csaptelep inspirálhatja Önt a vonzó dizájn, hibátlan működés, egyszerű karbantartás és a víztakarékosság révén. Emellett sok éven át betölti funkcióját. JIKA csaptelep kínálatunk gondoskodik arról, hogy ezeket a garanciával nyújtott előnyöket a törvény által előírt két évet bőven meghaladó ideig élvezhesse, beleértve a garanciális és a garanciaidőn túli szolgáltatást is.

A JIKA termékskálájában megtalálhatók mind az egykaros, mind a hagyományos kétgombos csaptelepek az egyéni igényeknek és ízlésnek megfelelően. A csaptelepekbe beépíthető a vízmennyiséget szabályozó vízkorlátozó, sugárrendező (perlátor) vagy a kifolyó melegvíz mennyiségét szabályozó energiafék. Az Ecodisc kerámiabetéttel szerelt mosdó csaptelepek akár 50%-kal csökkenthetik a vízfogyasztást. A vízhőmérséklet szabályzók nem csupán a víz felmelegítéséhez szükséges energiafelhasználást csökkentik, de megakadályozzák a forrázásos baleseteket is, ami kisgyermekes családok esetében különösen fontos.

A termosztátos csaptelepek szintén jó választást jelentenek. Ezek a csapok biztosítják a leggyorsabban a kívánt hőmérsékletű vizet, a legegyszerűbb kezelést és a forrázás elkerülését jelentő biztonsági funkciót. Az ilyen csaptelepek még a vízfolyás automatikus leállítására is képesek a hidegvíz-ellátás szünetelése esetén.

« vissza


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]