[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

JIKA - modern fürdőszobák kedvező áron

A JIKA márka széles termékskálája a kis- és nagyméretű fürdőszobákhoz egyaránt illeszkedni tud. Választhat a formatervezett sorozatokból, amelyek egyszerűen mindent tartalmaznak a mosdóktól a zuhanykabinokon, fürdőkádakon, WC-ken, bidéken, fürdőszoba bútorokon át egészen a csaptelepekig. A JIKA fürdőszobák kényelmét fokozza az elemek különleges felületkezelése, ami megkönnyíti a karbantartást, miközben növeli az élettartamot és fürdőszobának valódi ragyogást kölcsönöz.

A különleges felületkezelés, az úgynevezett JIKA Perla és JIKA Perla GLASS, valóban csodás technológiák, amelyek révén a kerámia felületek könnyen karbantarthatók és ezzel elérhetővé válik a fürdőszoba tökéletes tisztasága. A kezelt felület taszítja a vizet, így azonnal elfolyik, megakadályozva, hogy a vízcseppek a felszínre tapadjanak és rászáradjanak. Ehelyett a vízcseppek átalakulnak kis gyöngyök láncolatává, magukkal sodorva a piszok és vízkő részecskéket egyenesen a lefolyóba. Mindössze annyit kell tennie, hogy a felületet egy száraz ruhával fényesre törli.

A JIKA fürdőszoba fő előnyei közé tartozik a korszerű és tökéletesen funkcionális formatervezés. A részletekre kiterjedő figyelem bizonyítéka minden egyes fürdőszoba szett, miközben elegendő teret nyújtanak minden egyes felhasználó álmainak, választásainak és igényeinek is. A JIKA fürdőszobák világát biztosan kellemesnek, biztonságosnak és kényelmesnek fogja találni.

« vissza


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]