[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

Fürdőszoba bútorok - szépség a legfőbb jellemző

A JIKA Mio New elegáns fürdőszoba szett a tökéletesség érzetét fogja ajándékozni Önnek a fürdőszobában. A fiatal tervező, Petr Kubik álmodta meg ezt az egyszerű, minimalista, mégis friss stílusú fürdőszoba bútor kollekciót. A színválasztékkal igyekszünk vevőink minden igényét kielégíteni, a hagyományos fehértől a tölgy és ALU/üveg változatokig.

Nem számít, melyik színt kedveli, minden esetben a szekrények széles skálájából választhat, így fürdőszobája elrendezését maximálisan kihasználhatja. A teljesen kihúzható fiókok egyszerűvé teszik a piperecikkek tárolását. A hölgyek bizonyára megszeretik majd azt a hagyományostól eltérő saroktükröt, amelyhez egy nyitott polc tartozik – igazi figyelemfelkeltő elem minden fürdőszobában.

Ami a praktikumot illeti, a férfiak értékelni fogják fürdőszoba bútoraink strapabíró ABS élzáróit. A múltban használt nehézkes fogantyúkat felváltó kifinomult fiókkihúzók is előnyösek. A választható színek, a fiókok és szekrények elegáns formatervezése, az impozáns tükör a nyitott oldalsó polcokkal tökéletesen illeszkedik a nagy családi házak nagyvonalúan kialakított fürdőszobáihoz és a kisebb lakások apró fürdőszobáihoz egyaránt.

« vissza


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]