[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

Több mint egymillió korona a beteg gyerekeknek

2013_MACC_0332_WebA Laufen CZ társaság és a „Kapka naděje” (Remény cseppje) Alapítvány  a Cseh Köztársaság több mint tíz kórház gyerekgyógyászati osztályainak fürdőszoba rekonstrukciójával, 1 045 296 korona összeg értékében, segítséget nyújtott. Az Alapítvány elnöke, Vendula Svobodová asszony , és a Laufen CZ társaság vezérigazgatója, Ladislav Dvořák úr, örömmel konstatálták, hogy az eredeti megállapodásuktól eltérően a segítségnyújtás összegét 200 000 koronával sikerült növelni. Abban is megállapodtak, hogy a sikeres együttműködésüket az elkövetkező években is folytatják. 

Pága, 2013. január 22. – A Laufen CZtársaság, amely a cseh piacon a Laufen, Roca és Jika termékmárkák képviseletét látja el, a charitatív program projektjének öt éves működése alatt (2008.4.28. – 2012. 12.31.), a „Kapka naděje” Alapítvány ajánlása alapján a Cseh Köztársaság  kiválasztott kórházaiban a fürdőszobák és WC-k felújításával nyújtott segítséget. A projekt keretében nyújtott segítség összege elérte a 1 045 296 cseh koronát. A szimbolikus csekket Prágában a Laufen Fürdőszobák Galériájában megrendezett átadási ünnepségen a Laufen CZ társaság vezérigazgatójától, Ladislav Dvořák úrtól, a „Kapka naděje” Alapítvány elnöke, Vendula Svobodová asszony, vette át. Az alapítvány elnöke és   igazgatója, Elen Švarcová asszonny, közösen adták át a „Kapka naděje” Alapítvány köszönő certifikátumát Ladislav Dvořák úrnak és Ingrid Hejkalová asszonynak, a Laufen CZ társaság marketing és kommunikáció menedzserének, mellyel az értékes együttműködést nagyra értékelték.  

2013_MACC_0375_Web 2013_MACC_0400_Web

Az alapítványt kérésével 10 kórház kereste meg: FN Olomouc, FN Brno, Masaryk Kórház Ústí nad Labem, Jablonec nad Nisoui Kórház, Csecsemőgondozó és Gyerekközpont Valašské Meziříčí, FN Ostrava, Žateci Kórház, Kyjovi Kórház, VFN Praha és a Litomeřicei Városi Kórház. Ezen intézmények képviselői elsősorban nagyra értékelték azt a komplex segítséget, melyet a szaniter kerámia és a fürdőszobák komplett felszerelésének piacán a világ első helyét elfoglaló Roca részeként, a Laufen CZ a technikai segítséggel együtt nyújtott. A pozitív értékelés elérésében nagy szerepet játszott a speciális árufajták ajánlata is – a testi fogyatékos személyek részére készült komplett fürdőszoba felszerelés, mozgássérültek igényeihez igazított szaniter kerámia, a számtalan elengedhetetlen fogantyú, lehajtható tükrök és a zuhanyozó fülkékbe elhelyezett ülőkék. A kérés elsődleges célja természetesen a gyermekek által használt WC-k, mosdók, fürdőfülkék, kerámiából készült lefolyó kagylók stb. felújítására  irányultak.

2013_MACC_0389_Web 2013_MACC_0413_Web

„Az elmúlt évek során örömmel tapasztaltuk azokat a konkrét eredményeket, amelyek a Cseh Köztársaság egész területén található kórházak gyermek páciensei részére felújított fürdőszobák láttán tapasztalhattunk. Számunkra örömteli érzést okozott a termékeink iránti  érdeklődés, valamint az, hogy a segítség ezen praktikus formája partnereinkben  is elégedettséget váltott ki. Nagyon örülök, hogy Vendulka Svobodová asszonnyal, a „Kapka naděje” Alapítvány elnökével, a projekt közös értékelésekor egybehangzóan konstatáltuk ezen pozitív értékelést. Egy új projekt létrehozása céljából, a legközelebbi időn belül újból találkozunk, amely által a legkisebb páciensek gyógyulásának feltételeit ismét javítani tudjuk.”- mondta Ladislav Dvořák úr.

 


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]