[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

JIKA perla és JIKA perle Glass bevonatok

A

Jika perla

speciális felületkezelés kivételes higiéniai jellemzőkkel bír. A felületi kiképzés víztaszító, megakadályozza a szenny és a vízkő lerakódását. A tervezőket a virágok királynője, a rózsa ihlette –. A rózsaszirmokhoz hasonlóan, ezen a felületen is kis cseppekké alakul a víz, és hamar lepereg. Mindössze folyó vízre van szüksége. Időről időre törölje fényesre a mosdókagyló, a WC vagy a bidé felületét egy nedves ruhával! A

JIKA perla a speciális víztaszító felületek közé tartozik. Megkíméli a használókat a mosdók véget nem érő, fárasztó tisztításától. A Jika mindenki számára megoldást kínál. AJIKA perlafelületi kezeléssel ellátott higiéniai termékek közé tartoznak a tradicionális és elegánsMio sorozat és az igényesebb vevők számára tervezett Cubito sorozat.

image001

JIKA perla GLASS

Az üvegfelületek esetében is fontos a könnyen kezelhetőség a tökéletes megjelenés érdekében. A Jika termékek – Cubito kádparavánok, a Cubito Pure, Mio és Lyra plus sorozatok &ndash zuhanykabinjai és ajtajai speciális Jika perla Glass felületi kezeléssel vannak ellátva. Az új technológiának köszönhetően a víz gyorsan apró cseppekké alakul, és leviszi a szennyet, olajat és vízkövet, ami máskülönben csúnya foltokat képezne az üvegfelületeken.

image003Szokásos felület JIKA perla GLASS kezelés nélkül.

image005JIKA perla GLASS kezeléssel ellátott felület.

Gyakori kérdések

Mik a JIKA perla és a JIKA perla GLASS felületkezelések fő előnyei?


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]