[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

FÜRDŐSZOBA, AMELY ÖSSZHANGBAN VAN A TERMÉSZETTEL

 

Az úgynevezett country stílust nem feltétlenül csak a vidéken alkalmazhatják. A természet szerelmesei ezt a stílust egyre gyakrabban használják a saját városi lakásuk fürdőszobájának kialakításában is. A hagyományos anyagok, színek és formák felhasználása kellemes, nosztalgikus érzést varázsolnak elő. Fontos, hogy álljunk meg, érzékeljünk és pihenjünk. Sehol máshol nem sikerül a könyörtelen rohanás ellen olyan hatékonyan tenni, mint a fürdőszobában.

Vigyen be a fürdőszoba privát terébe Ön is egy darab természetet. És lehet, hogy pont Önnek és itt sikerül. Mi? Hát az, hogy az időt megállítja.

Az Deep by Jika termékcsalád a legyőzhetetlen kellemes érzések felidézésére teszi le szavazatát, amelyeket sima fafelület kellemes érzése, a fehér szín nem tolakodó  tiszta árnyalatai, valamint a  friss kőris és az aranyszínű tölgy szemgyönyörködtető színei váltanak ki bennünk. A mosdó szekrénykéjének hangsúlyos kerekítése a fürdőszobában egy erdő közepén található hatalmas egyedi darab érzetét sugallja.

Ez a szép, de nem mindennapi aranyszínű tölgy általi megoldás nem mindenki számára alkalmas. Ez elsősorban a merész, valamint a vintage stílust kedvelőit szólítja meg. A fa nemes színe a fürdőszobának meleg és nemes eleganciát kölcsönöz.

TIPP

Az ajtó mögé rejtett ügyességek

A mosdó szekrénye néhány fiókot tartalmaz, amely ügyesen megoldott néhány részre osztódik. A praktikus rakteret használja ki a fürdőszobában használatos apróságok tárolására, melyeket általában nem tud hova letenni.

 

 


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]