[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

Csaptelepek - új divatú kiegészítők?

A csaptelepeket mindig úgy kell megtervezni, hogy a szaniter kerámia alapvető formáit és hajlatait kiegészítsék és kiemeljék.

Nyilvánvalóan fontos az is, hogy mit várunk a csaptelepeinktől és mennyire felelnek meg az igényeinknek. De ami már első látásra is különbséget jelent, az a csaptelep és a mosdókagyló formájának az összhangja. A Cubito csaptelepek merész vonalai ragyogást kölcsönöznek a mosdókagylóknak, kiemelve e kerámia termékek kifinomult modern geometrikus formákba öltött kubista megjelenését. A csaptelepek természetesen kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkeznek. Krómozott bevonatuk és kerámia betétes keverőszelepük kiváló műszaki paramétereket nyújt. Ezek közé tartozik a hosszú élettartam és a csendes működés. A csaptelepekhez Click-Clack mosdó lefolyó tartozik.

A Lyra plus sorozat elemeivel felszerelt fürdőszoba minden vevő igényeit kielégítő módon tervezhető, melyre jellemző a hagyományokon alapuló formákat felhasználó időtlen dizájn mind a kerámia termékek, mind a bútorok esetében. A formatervezett csaptelepek az egész belső teret befejezetté teszik. A csaptelepeket Ecodisc kerámiabetéttel szerelték, amellyel akár 50% vízfogyasztás takarítható meg.

Cubito termékcsalád>>
Csaptelepek >>


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]