[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

Elegáns megoldás kisebb terekhez is

Tervezi Ön felújítani a panelházban lévő kis fürdőszobáját, úgy, hogy még modern és elegáns is legyen? Ha ez a helyzet, ajánljuk, hogy tekintse át a LYRA plus  családunkat

Sokoldalú fürdőszoba berendezés, amely homogén dizájnnal rendelkezik, magában foglal kerámia termékeket, bútorokat, zuhanykabinokat, kádakat és csaptelepeket – ezek a főbb előnyei egy pompás márkának. A LYRA plus család úttörő ezekkel a hagyományokkal. Ez nemcsak sokoldalú termékválaszték és átfogó stílus – a LYRA plus csinos technikai megoldásokat és innovációt hoz, a használó legmagasabb kényelmére törekedve; a kerámia és üveg felületek kikészítését is azért tervezték, hogy könnyű tisztántartást és maximális higiénia tisztaságát ajánlja. A bútorok tökéletesen nedvességállók.

A Lyra Compact fali WC könnyen alkalmazható kis fürdőszobákba, optimális megoldást ajánlva korlátozott terekhez. A hagyományos WC-khez hasonlítva, ez 4 cm-el rövidebb, nem befolyásolva az ülőke kényelmét, amely standard hosszméretű maradt.

A LYRA fürdőszoba alkotóelemek széles választékaideális alkalom, hogy építsünk egy fürdőszobát a használója szükségleteire a kiválasztott stílusban: az új fürdőszoba lehet fiatalos és tökéletesen naprakész, tökéletesen funkcionális egy fiatal tanuló vagy egy nagyobb család számára, és kényelmes idősebb használók számára is and comfortable for senior users.


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]