[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

Fürdőszoba bútor trendek

Az 1878 óta higiéniai termékek gyártásával foglalkozó JIKA, fürdőkádakkal, zuhanykabinokkal, fürdőszobabútorokkal és egyéb kiegészítőkkel bővítette termékskáláját. Jelenleg azon exkluzív gyártók közé tartozik a világon, akik komplett fürdőszobai megoldásokat kínálnak. A divattrendek ellenére léteznek örökzöld megoldások, pl. éles szélek vagy boltívek, hagyományos fehér vagy elegáns fekete színek, stb. Ez minden termékre, így a fürdőszobabútorokra is vonatkozik.

A fürdőszoba egy szigorúan privát jellegű helyiség, amely a test és a lélek tisztán tartására szolgál. one’s A fürdőszoba berendezésének kiválasztásánál, függetlenül a fürdőszoba alapterületétől, ezt szem előtt kell tartani. Sok embernek takarékoskodni kell a hellyel, függetlenül attól, hogy mekkora a fürdőszobája. Éppen ezért viszonylag kisméretű bútorokat kell választaniuk. Egyébként a jelenlegi trend is a minimalista berendezés irányába mutat, még a nagyobb fürdőszobák esetében is.

Még mindig a visszafogott minimalista stílust hangsúlyozó, éles szélek dominálnak, de egyre gyakrabban gyönyörködhetünk barátságosabb, egyénibb konstrukciókban is, melyeket lekerekített formák, természetes anyagok, világosság és színek jellemeznek. A fa bútordíszek nyugalmat árasztanak, időtlenek és különféle díszekkel kombinálhatóak. A trendi fehér szín a Mio sorozat újratervezésekor is visszaköszönt az anyagok kiválasztásánál, hiszen ez lett a sorozat alapszíne. A Lyra plus és a Lyra pack kollekcióknál is fehéret használtak.

Az alapterület takarékos kihasználása nem eredményezheti azt, hogy nem jut hely a legfontosabb fürdőszobai kellékeknek. Éppen ezért minden bútordarab lehetővé teszi a tér maximális kihasználását. A fiókoknak vagy polcoknak köszönhetően beosztásuk rugalmas. A teljesen kihúzható fiókok lehetővé teszik a rendelkezésre álló tér 100%-os hasznosítását. A falra szerelhető bútorok rendszeres tisztítása könnyű, megfelelő teherbíró képességgel rendelkeznek, és fölszereléskor rugalmasan állíthatóak. A

Cubito  fürdőszobabútor sorozat különféle szekrénytípusok és felületkiképzések gyakorlatilag korlátlan számú kombinációját kínálja, pl. 65 cm-es fésülködő szekrényeket kivágással, alsószekrényeket vagy görgősszekrényeket. Utóbbi puha ülőkével kombinálható, pl. sminkelésnél.

A hely maximális kihasználása és a kényelmes fürdőszobai környezet kialakítása érdekében nagy igény van a kisméretű fürdőszobákba való bútorgarnitúrákra. A Mio New, Deep by Jika és Lyra plus kollekciók ilyen bútorokat kínálnak. A

Mio New  bútorokat kezdettől azzal a céllal gyártják, hogy megfeleljenek a magas esztétikai követelményeknek, egyben sok praktikus vonással bírjanak, és megkönnyítsék a rendelést a vevők számára. A diófa és Bolton dekor mellett népszerű és valóban időtlen felületkiképzéssel rendelkeznek. A tökéletes szakszerűség és a jó minőségű anyagok kombinációja hosszú időre problémamentes használatot és könnyű kezelhetőséget biztosít. Az elülső felületeken nem találhatók fogantyúk, ezáltal a kivitelt tömörség és tisztaság jellemzi. Az

Deep by Jika kollekció bútorai nyírfaborítással és fehérre lakkozott ajtókkal rendelkeznek, ami tisztaságot és frissességet sugároz. A belső térben praktikus tárolórendszer és egy megfelelő méretű szennyeskosár található. Könnyen tisztítható, és számtalan kombinációt kínál a használóknak. Az Deep by Jika bútorokat a részletek és a természet iránt érzékeny emberek számára tervezték.

 


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]