[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

A KESKENY HELY KIHASZNÁLÁSÁNAK ELEGÁNS MEGOLDÁSA

A TIGO zuhanyzósarok az atipikus, aszimmetrikus alakjával, 100 x 80 cm méretével, a cseh piacon egy teljesen egyedülálló termék. Megoldást ad a hosszabb, de szűk helyek célszerű kihasználására, amelyeket a fürdőszoba igényes rekonstrukciójával sem tudunk átépíteni. Ezen megoldás számol pl. a mosógép a zuhanyzósarok közvetlen közelében történő elhelyezésével is, mégpedig úgy, hogy ez akadályozná a zuhanyozófülke kinyitását vagy a fülkéből történő ki- vagy bemenetet. A tágas, 195 cm magasságú, asszimmetrikus Tigo zuhanyozósarok kényelmes zuhanyozást biztosít. A JIKA Perla Glass anyag használatának köszönhetően könnyen karbantartható. A kinyitás-becsukás elemei 20 000 ciklusra lettek letesztelve.

Megvásárolható az asszimmetrikus, megegyező méretű káddal együtt is, amelynek belső borítása Antislip csúszásgátló felülettel látható el. Ezt a kellemes érintésű, csúszásgátló felületet még a kiégetés előtt viszik fel a kádra. Könnyen tisztítható.

Az Antislip réteg nagy stabilitást mutat ki, könnyen tisztítható, valamint ellenálló a savak hatása és a sérülésekkel szemben. Az Antislip tesztelése a DIN 51097 számú német ipari szabvány szerit történt,  és az átlagon felüli csúszásellenes tulajdonsággal rendelkezik.

A Tigo kerámiakádak teljes egészében újrahasznosítható anyagokból készülnek – a szaniter kerámiából és a Triotech legmodernebb gyártási technológiával a Znojmo spol. LAUFEN CZ. s.r.o. vállalatában, készülnek.

 

TIPP

A JIKA a fürdőszobák részére használatos egész sor praktikus kiegíszítőket kínál. A Generic típusú kihúzható szárítókötél mentesíti Önt annak eldöntésében, hogy hova akassza a kisebb kimosott ruhát,vagy az esőtől áztatott esőkabátot. A kötél hossza 2 m, és a 9 cm átmérőjű falra rögzített tartódobozzából húzható ki.


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]