[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

LELEMÉNYES RAKTERÜLETEK

Ott is, ahol már nem található felesleges hely, a JIKA segít Önnek abban, hogy egy időtálló, kellemes hangulatú, elsősorban jól és célszerűen működő fürdőszobát alakítson ki. Mindenek előtt a fürdőszoba  fontos kihasznált raktereire terelődik a hangsúly. A fürdőszobában több nélkülözhetetlen testápolási, higiéniai készítmény dobozát, üvegét,valamint törülközőket, fürdőköpenyeket, de a szennyes ruha tárolóját is praktikusan, áttekinthetően kell elhelyezni. A JIKA márka bútorai ezeknek az igényeknek tesznek eleget. A mosdó alá tervezett szekrénykék az egyébként a vízlefolyó körüli kihasználatlan hely kihasználását biztosítja, az atipikus sarokszekrények a legkihasználatlanabb helyeket is hasznossá teszik. A tükör mögé elhelyezett polcokra a naponta használt higiéniai és tisztítószereket rakhatjuk fel. Ezeket a megoldásokat alkalmazhatjuk a fürdőszoba méreteire való tekintete nélkül. A magas szekrények, melyeknek alapzatát a szennyes ruhát tartó kiborítható kosár képezheti, sem foglalnak el sok helyet. A nagyobb méretű fürdőszoba tartozéka lehet egy ülőke, melynek fedele alatt szintén egy rakodásra alkalmas hely található, de itt helyezhetjük el duplamozsdó alatt lévő térelosztóval ellátott fiókos szekrénykéket is.

CUBITO 2 LYRA OLYMP DEEP 1 TIGO 2

A szekrények fiókjai egy teljesen kihúzható görgőkkel ellátott szerkezeten fekszenek, amelyek egy csöndes fékezést biztosító mechanizmussal vannak ellátva. A fiókok maximális kihúzhatósága lehetővé teszi azt, hogy a fiók leghátrább részébe található tárgyakhoz is könnyen hozzáférjünk.

A Tigo bútorcsalád kiegészíthető, a fiókok, vagy ajtók belső oldalára felszerelhető, fémből készült tartókkal, amelyekre rárakhatjuk a szükséges apróságainkat. A 3 részes tartók csak a magas szekrények esetében alkalmazhatóak.

CUBITO 4 CUBITO 5 TIGO 4 TIGO 5 CUBITO (5) CUBITO 1 CUBITO 3 TIGO 1 TIGO 3

Bútor JIKA

 


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]