[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

Az Ön új fürdőszobájának tervezése

Milyen típusú mosdókagylóra van szüksége?

Általános szabályként elmondható, hogy a mosdókagylót is tanácsos ugyanabból a kollekcióból választani, mint a többi fürdőszobakerámiát, hogy fürdőszobájában egységes, harmonikus és elegáns környezetet tudjon kialakítani.

A JIKA design kollekciói éppen ezért különböző méretű és típusú mosdókagylókat tartalmaznak, hogy azok beilleszthetők legyenek az Ön sajátos elrendezésű fürdőszobájába . A széles fürdőszobák nemcsak kényelmesek, hanem egy kisebb helyiség is tágasabbnak tűnik tőlük. Nagyon praktikus a beépített mosdókagylóval kombinált szekrény, amely mind a kerámiafelületeken, mind a szekrény belsejében bőséges tárolóhelyet nyújt.

A különböző anyagokból készült felületeken egymás mellé szerelhető beépített és félig süllyesztett mosdókagylóknak köszönhetően modern fürdőszoba stílus jön létre.

Hova tehetjük az alapvető kiegészítőket?

A legtöbb háztartásban a fürdőszoba tele van kis flakonokkal, dobozokkal, törülközőkkel, higiéniai és dekorációs célt szolgáló kellékekkel és más apró dolgokkal. A fürdőszoba méretétől függetlenül az összes ilyen tárgyat kéznél lévő polcokon, szekrényekben és kocsikon kell elhelyezni, hogy mindenhez könnyedén hozzáférhessünk, de ne foglaljanak el túl sok helyet sem. Minderre megoldást jelent a praktikus fürdőszobabútor. A megfelelően kiválasztott fürdőszobabútor még ki is hangsúlyozhatja a fürdőszoba kívánt stílusát. A tökéletesen egyedi fürdőszoba kialakításánál nemcsak a bútorok formája és színe, hanem azok anyaga is számít. A JIKA népszerű fésülködő egysége jól kombinálható a különféle típusú beépített mosdókagylókkal, a segítségükkel jelenlegi fürdőszobáját is kiegészítheti, feldobhatja. A JIKA fürdőszobabútorok bevezetik Önt a szürke hétköznapokba életet vivő, praktikus és elegáns belsőépítészet világába.


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]