Fürdőszoba tükrök és világítása

Fürdőszoba tükrök és világítása

A fürdőszobában lévő tükrök minden fürdőszobának szerves és nagyon fontos részét képezik. Nem csak a felhasználó gyakorlati igényeit elégítik ki, hanem nagyíthatják és újraéleszthetik a helyet. A Clear Tükrök speciális ködvédő fóliával rendelkezhetnek.

A tükör mindegyik fürdőszoba elengedhetetlen és fontos tartozékai közé tartozik. Nemcsak a fürdőszoba használójának praktikus igényét elégíti ki, de növeli a fürdőszoba terének és fényességének érzetét is.                       

A Clear termékcsaládhoz tartozó tükrök egy homályosodást gátló fóliával is el vannak látva. Csak gondoljon vissza, hogy a kis méretű fürdőszobában, egy kiadós zuhanyozás után, a tükör  csaknem rendszeresen hogyan néz ki. Mától kezdve vége van a munkaigényes kifényesítésnek!

detail zrcadla Clear - brousena hrana zrcadlo Clear a detail oroseni

A Clear termékcsalád sorozatba a világítás is be van szerelve – a Celina, Alena, Stella típusok speciális power LED világítótestet, valamint a Viola típus egy 40W-os világítótesttel vannak ellátva, amelyek a tükör környezetét világos, de kellemes fénnyel árasztják el. Ezen megoldás alkalmazását elsősorban a panelházak kis méretű, nappali fényt nélkülöző, fürdőszobáiban  tudják értékelni. Az IP44 fokozatú biztonsági borításnak  köszönhetően a kádtól számított 60 cm távolságban lévő zónában is elhelyezhető.

A Jika termékcsalád kínálatában található az integrált vagy LED világítótesttel ellátott, homokfúvással kezelt felületű tükrök, amely  a kidolgozásának köszönhetően jelentős mértékű energiát tud megtakarítani.

Zrcadlo Clear a osvetleni Alena zrcadlo Clear a osvetleni Stella zrcadlo Clear a osvetleni viola

Ajánljuk a tükröket tükörfűtő fóliával ellátni

A tükörfűtő fólia feladata az, hogy megakadályozza a levegő páratartalmának kondenzációját a tükör felületén. Ez azt jelenti, hogy a fürdés vagy a zuhanyozás alkalmával, amikor is a levegő páratartalma egy rövid időre megnövekedik, a fólia megőrzi a tükör jó állapotát, meggátolja bepárosodását.                                                                       

Ezen tulajdonság alapelve nagyon egyszerű (hasonló mint az gépkocsik hátsó üvegtáblájának melegítése), - az öntapadós fóliára elhelyezett és az elektromos hálózatba bekapcsolt ellenállási drótok által a tükör hátsó oldalának melegítése. A tükörfűtő fóliát három méretben, a 230V kapcsolási dobozzal és IP44 borítással kínáljuk. A fólia a megfelelő méretű közönséges tükörre is felrakható.                                       

Az ajánlatunkban található méretek 290x210 mm, 274x274 mm, és  574x274 mm.  

HORIZON  MOONBOX SUNRISE

Fürdőszobák világítása
A Jika termékcsalád tükreinek világítása teljes egészében megfelel  a szigorú IEC 364-7-701 számú európai szabályzatnak. A fólia elektromos vezetékének az elektromos hálózatba történő bekapcsolását inkább bízza szakemberre – villanyszerelőre.

Inspiráció