A tigo fürdőszoba panelházi megoldásainak mintái

A tigo fürdőszoba panelházi megoldásainak mintái

A TIGO sorozatnál a legkisebb blokkolófülke kényelmes lesz. Ezen felül van mosógép, kád, nagy mosdó, zuhanyzó és egyéb fürdőszoba.

A kis alapterületű fürdőszobában minden egyes centiméter számít. A legrövidebb Tigo kombiWC-nek köszönhetően, melynek mélysége 62 cm, több szabad helyet kapunk és ezáltal nem lesz szorongató érzése. A mosdó alatti teret kihasználhatja egy szekrényke elhelyezésére, amelyben törölközőket lehet tartani, valamint mellette a mosógépet is elhelyezheti. A nagy mosdóval és a mosógéppel is elegendő helye lesz a fürdőszobában, melynek elérése céljából elegendő helyesen választani. A Tigo mosdóknak csupán 37 cm-re van szükségük, amellyel sok értékes centimétert takaríthat meg. Ezen felül a mosógép fölé sekély mélységű szekrénykéket helyezhet el, amelyekbe elhelyezheti a használatos dolgait.
Szereti a teltebb alakzatokat, de a fürdőszobája erre túl kicsi?

A TIGO termékcsalád alkotóelemivel a legkisebb méretű fürdőszobát is berendezi, amelyben kényelmesen és jól fogja magát érezni. Ezen felül még a mosógép, kád,mosdó, zuhanyzósarok és a további fürdőszoba kiegészítők részére is talál helyet.

1.45 x 1.6m + 1 x 0.85m

A nagy mosdóval és mosógéppel is lehet elegendő helye a fürdőszobában,melynek elérése céljából elegendő helyesen választani. A Tigo mosdóknak csupán 37 cm-re van szükségük, amellyel sok értékes centimétert takaríthat meg. Ezen felül, a mosógép fölé sekély mélységű szekrénykéket helyezhet el, amelyekbe elhelyezheti a használatos dolgait.

1.97 x 1.2m

A kis alapterületű fürdőszobában minden egyes centiméter számít. A legrövidebb Tigo kombiWC-nek, melynek mélysége 62 cm,  és a Tigo mosdónak (szélessége 60 cm) köszönhetően több szabad helyet kapunk és ezáltal a fürdőszobában  nem lesz szorongató érzése. A mosdó alatti teret kihasználhatja egy szekrényke elhelyezésére, amelyben törölközőket lehet tartani, valamint  melette a mosógépet is elhelyezheti. A zuhanyzósarok a kádjával (120x80cm) nemcsak az idősebb generáció részére jó megoldás.

1.3 x 1.65m

A TIGO termékcsalád jóvoltából a panelházi fürdőszobába is el tudja helyezni a mosógépét, melynek a régebbi helye a folyosón vagy a konyhában volt. Ehhez elég a klasszikus mosdót TIGO mosdóval (45 cm) a  hozzá tartozó kiborítható szekrénykéjével kicserélni és a Mio zuhanyzósarkot kiegészíteni Deep by Jika kis káddal. Ezt egészítse ki kombiWc-vel (62 cm) vagy Tigo falra akasztott WC-vel (49 cm), és máris van elegendő helye a  mosógép elhelyezésére. A mosógép fölé ajánljuk, hogy helyezzen el egy sekély mélységű szekrénykét.

1.9 x 1.6m

Kádat, vagy zuhanyozósarkot válasszunk? Ez egy állandóan feltett kérdés a panelházak  fürdőszobáinak berendezésekor. Ergonomikusan tervezett tágas Tigo kád, mely a kiszélesített részével és a választófalával helyettesíti a hagyományos zuhanyzósarkot, amely a nehezen megoldható térkihasználat esetén is alkalmazható.

A kis méretű fürdőszoba sem óvható meg a kisebb méretű fürdőszobai kellékek elhelyezésének problémájától. A sekély mélységű, magas szekrénykék erre ideálisan alkalmasak. A fürdőszobában nem foglalnak el sok helyet és lehetővé teszik azt, hogy rendet tartsunk. A nagy méretű tükör a fürdőszoba méretét optikailag felnagyítja és a jól megválasztott világítás minden panelházi fürdőszobát fényessé varázsol.

 

1.95 x 1.6m + 1 x 1.3m

A legtöbb panelházi fürdőszoba nem teszi lehetővé azt, hogy a WC a mosdóval egy helyiségben legyen elhelyezve. A Tigo termékcsalád viszont a legrövidebb 62 cm mélységű kombiWC-t kínálja, melyhez kedvező áron egy szekrénykével ellátott mosdót vehetünk. Az alaprajzok megtervezéséből kitűnik, hogy  a Tigo termékcsalád bármilyen kis területű fürdőszoba berendezésére megoldást jelent.

Inspiráció