[ ↓ Navigációhoz ↓ ]

Szakembereknek

Két- és háromdimenziós modellek  teszik egyszerűbbé a tervezők, a belsőépítészek, az építészek a vízvezeték-szerelők és más szakemberek munkáját. A mosdókagylókról, WC-kről, bidékről, vizeldékről, fürdőkádakról, zuhanyfülkékről és a bútorelemekről kb. ezer két- és háromdimenziós megjelenítés, termékkép és rajz áll rendelkezésre DXF formátumban. (Drawing Interchange File Format).

A LAUFEN, ROCA és JIKA ingyenes szakmai kurzusokkal járul hozzá a vízvezeték-szerelők szakmai ismereteinek bővítéséhez, és ahhoz, hogy gyakorolhassák a fürdőszoba berendezés-szerelés új módszereit, és megismerkedhessenek a LAUFEN, ROCA és JIKA higiéniai kerámiatermékeket előállító cégek által a kínált újdonságokkal. Mindezt a Laufen CZ által szervezett kétnapos, ingyenes képzés keretében tehetik meg. Ezenkívül, a tanfolyam elvégzése után a Laufen CZ-től oklevelet kapnak, amit minden vízvezeték-szerelőnek adott időközönként meg kell újítania. Ennek köszönhetően ez az értékelési rendszer garantálni tudja a magas szintű szakmai tudást.

A LAUFEN CZ s.r.o. által alkalmazott Minőségirányítási Rendszer 2003 óta CSN EN ISO 9001:2001 tanúsítvánnyal rendelkezik. A cég’s Minőségbiztosítási Rendszerét rendszeresen a CQS (az IQNET, a minőségügyi rendszerek minősítésével foglalkozó nemzetközi szövetség tagja) könyvvizsgálói ellenőrzik. A termék megfelel az Építési Termékekről szóló európai 89/106/EWG Irányelvbe és a 22/1997-es az építési termékek műszaki követelményeire vonatkozó cseh törvénybe és az építési termékek műszaki követelményeiről szóló 179/1997 számú kormányhatározatba foglalt elvárásoknak.

« vissza


[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]
[ ↑ Tartalomhoz ↑ ]